7 April

Nagele E1 – Urk E6

Na een hele spannende eerste helft vol met kansen voor Nagele moet het tot de 20 ste minuut duren voordat Neetje de bal in het doel van Urk krijgt. Daarvoor verdwijnt de bal keer op keer net naast of over het doel.Vlak voor rust krijgt Urk 3 spelers vrij voor het doel. Yelte is kansloos en de stand bij rust is 1-1.

In het begin van de tweede helft weet Urk twee keer achter elkaar te scoren. De tweede komt voort uit een vrije trap die dwars door de muur het doel in vliegt. De stand is dan 1-3. Hoewel Urk niet lang daarna de 1-4 weet te scoren blijft Nagele hard werken en laten ze de hoofden niet hangen. Dat dit harde werken loont laat het laatste doelpunt zien, door een mooie combinatie van Yassin en Neetje weet Yassin de 2-4 te maken.

Al met al een wedstrijd waarin hard gewerkt wordt maar desondanks met een eindstand van 2-4 niet gewonnen. Op naar zaterdag naar de uitwedstrijd tegen hetzelfde Urk!