6 Februari

C1 begint goed na de winterstop

Na ruim 1,5 maand geen veldvoetbal, mocht C1 vandaag op het kunstgras aantreden tegen het laaggeplaatste Tollebeek C1. In de beker reeds ruim gewonnen (16-1), maar resultaten uit het verleden……

Nagele heeft zich in de winterstop versterkt met een nieuwe speler en begon vandaag met deze nieuwe speler, Frits, in de basis. Zijn eerste wedstrijd sinds jaren, maar zeer goed gespeeld. De wedstrijd was eigenlijk na 1 minuut al van zijn spanning ontdaan. Uit de eerste corner van Stijn kopte Jens direct de 1-0 binnen. Hiermee was eigenlijk gelijk de toon gezet en vanaf dat moment heeft Nagele de hele wedstrijd gedomineerd met goed en verzorgd voetbal. Het enige wat echt ontbrak was scherpte voor de goal en hadden er zeker 2 keer zo veel kunnen maken. Uiteindelijk kreeg Nagele in de 24ste minuur een penalty weges een handsbals. Sebastian maakt die feilloos af. Binnen een minuut na een schitterende combinatie tussen Ellen en Jens, maakte Jens zijn 2e van de dag. Met 3-0 de rust in. De 2e helft liet Thijs zijn neusje voor de goal zien en tilde het saldo op naar 6-0, waarna Dennis de laatste van de dag maakte. Al met al een zeer makkelijke overwinning, met zeer goed spel, niets weggegeven, maar te weinig doelpunten. Komende week vrijdag eerst de zaal in en dan zaterdag op weg naar Espel C1.