5 September

Top ’63 1 – Nagele 1

Nagele start de competitie uitstekend

De wedstrijd was nog geen minuut oud of Top ‘63 speelde al met 1 speler minder en Nagele stond op een  0-1 voorsprong door een benutte penalty van Rick Bloo. De aftrap was amper genomen of Jos Withaar ging in het strafschopgebied alleen op de keeper af en werd door keeper onderuit gehaald. Gevolg een penalty en een rode kaart voor de keeper. Hierna dicteerde Nagele het spel en kwam voor rust op een 0-2 voorsprong door een uitermate slim genomen vrije trap van Gert-Jan Hulsman. Na rust verzuimde Nagele om de voorsprong snel op te laten lopen. Helaas werd er onzorgvuldig met de kansen omgesprongen waardoor de 0-2 veel te lang op het scorebord bleef staan. Gelukkig werd er in het tweede deel van de tweede helft nog 3 keer gescoord. De 0-3 kwam van de voet van Huub Withaar nadat Jos Withaar de bal keurig in één keer doorspeelde op zijn broer Huub, die alleen op de keeper afging en hem met speels gemak passeerde en bekwaam de bal in het doel schoot. De 0-4 werd door aanvoerder Jeroen van de Vijgh gemaakt, Hij wist in het strafschopgebied de bal in één keer uit de lucht keurig in het doel te schoppen (mooie goal). Het slotakkoord was echter voor Huub Withaar die voor de 16 meter keurig zijn directe man uitspeelde en toen met een droge knal het net wist te vinden.

Al met al een uitstekende overwinning.

miniminiminiminiminiminiminiminiminiminimini