19 Maart

Nagele 3 Kampioen

Jaja, kampioenen! Velen van ons droomden er al enige weken van. Het kon, het moest, maar wanneer… Elke week opnieuw rekenen en ja, of vandaag, of volgende week of over 2 weken kampioen. Maar eerst dus vandaag een uitwedstrijd. Uit bij Staphorst: zoiets als poldervogels uit… Altijd lastig maar wetend dat het in de heenwedstrijd werken aan ons doelsaldo betekende was er geen schijntje angst te bekennen. Zelfs onze gelegenheidskeeper Gaizka had praatjes tot en met. Het gemis van de jongejannetjes was ook geen reden voor paniek. Met een lijntje naar Vhk, waar onze opponent Espel 3 speelde begonnen we rustige op 5e veld, wat bijna even breed als lang was. Dat dit ons spel in combinatie met onze 3-5-2 opstelling niet ten goede kwam mag duidelijk zijn.

1-0 voor door Todd… 1-1…. 2-1 door wannabe 3e speler GJ maar toch weer die 2-2. Ja, echte kampioenen moeten ook slechte wedstrijden winnen dus de 3-2 viel! Veel tijd voor meer goals was er ook niet en na het eindsignaal van de goed fluitende scheids liepen we in spanning naar de kleedkamer. Gelukkig geen gebrek aan bereik en de conclusie was:KAMPIOEN! Komende weken de laatste wedstrijden afwerken en begin april ons kampioensfeest vieren!=
=========================================================================

Nagele C1 – Creil/Bant C1

Het was 19 maart 2016 en Nagele C1 moest spelen tegen Creil/Bant C1,  ze hadden er zin in. In het begin moest Nagele inkomen maar toen we eindelijk in de wedstrijd kwamen ging het super Nagele begon goed te tikken en Kregen veel kansen en toen Okke via een mooi balletje van Thijs de bal over de keeper schoot stond Nagele op 1-0 voorsprong. Toen begon het echt lekker te lopen, de verdediging van Nagele zorgde ervoor dat Creil/Bant bijna geen kansen had en kwamen er veel kansen voor Nagele, maar ze werden jammer genoeg niet afgemaakt. In de 2de helft rende Stijn onopgemerkt naar voren, dat zag Okke en gaf een diepe bal maar Stijn kon de bal net niet voorbij de keeper krijgen en toen liep Sebastiaan mee en die tikte hem er netjes en rustig in, dus was het 2-0. Gelukkig voetbalde Nagele de wedstrijd netjes uit, en was het een eindstand van 2-0 voor Nagele.