11 Mei

C1 Nagele-Tollebeek Woensdag 11 mei 2016

De selectie van C1 werd om 17:00 uur verwacht in de kantine van VV Nagele om voor de wedstrijd met elkaar te genieten van een goede en voedzame maaltijd verzorgt door enkele moeders.

Een goede bodem en een goed groepsgevoel was nodig voor vanavond omdat er een belangrijke wedstrijd op het spel staat. Bij winst zijn we namelijk kampioen! En dat zijn we geworden met nog één wedstrijd te gaan zaterdag a.s.

Hierbij een verslag van deze wedstrijd:

We kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Sebastian in de 13e minuut. In de 17e minuut kwam er een mooie voorzet van Sebastian op Jens maar helaas kopte hij deze over. Maar gelukkig was daar Stijn die al snel hierna de 2-0 binnen schoot. Vlak voor rust schoot Sebastian er nog één in en gingen dus met een goed gevoel de 2e helft in.

Al in de 2e minuut van deze helft zorgde Okke voor de 4-0. Hierna schoot Thomas er 2 achter elkaar in.(1 hiervan was de 100e voor de C1 van Nagele). 6-0.  In  55e minuut kwam Tollebeek toch door de verdediging van Nagele en maakte de 6-1. Na een mooie actie van Thijs in combinatie met Thomas scoorden we de 7-1. Tollebeek kwam even terug en maakte 2 doelpunten achter elkaar , stand 7-3. Maar Nagele was nog niet tevreden en zo eindige de wedstrijd in 8-3 door een doelpunt van Timo.

Na de felicitatie van de voorzitter gingen we als elke kampioen met onze tenues onder de douche.

===============================================================================

Nagele C1 – Tollebeek C1 uitslag 8-3 na een 3-0 ruststand!

Op woensdag 11 mei stond de inhaal wedstrijd tegen buur dorp Tollebeek op het programma , bij winst van onze C junioren zou het gewenste kampioenschap een feit zijn!

Welnu na een voortreffelijk macaroni maaltijd, in 4 variatie van de families Persoon ,Riks ,de Jonge en van der  Wiel, eerst een beetje uitbuiken , na het tactische verhaal van Bas en Rob volgde een matige warming up! Ondanks eerder ruime winst resultaten tegen Tollebeek, waren onze dappere strijders toch iet wat gespannen , nerveus ! Gelukkig klonk het begin fluitsignaal van de scheids Hugo Jongejan en gingen onze mannen naar voren. Binnen 5 minuten hadden er al 7 goals in moeten liggen, en de volgende 10 minuten ook , maar de zich kranig werende Tollebekers lagen en of stonden vooralsnog de opening score in de weg!

Tot de 14e minuut ( bijzonder) Sebastian de score opende, met vlot daarna de 2-0 van de immer hardwerkende Stijn , ziezo de voorsprong is er en de druk was eraf, in de 31e minuut maakte Sebastian er 3-0 van. En dat werd ook de ruststand. Daar we wat krapjes in de bezetting zitten , deden Rick en Cas (beide D pupil) vanavond ook mee, beide een helft als linksback , een genot voor het oog om te zien hoe deze 2 knapen zich kranig en zeer verdienstelijk staande houden in het C team, super jongens en nogmaals bedankt voor jullie bereidheid om mee te willen doen!

De 2e helft was gezien het spelbeeld een kopie van de eerste helft, Nagele veelvuldig aan de bal en spelbepalende, vanuit een op het oog hechte verdediging onder leiding van ausputzer Dennis , alleskunner Stijn en de boomlange sluitpost keeper Olaf hebben we op rechts Ellen staan die menige linksbuiten uit de wedstrijd heeft gespeeld kom je op het middenveld de eenvoudig en betrouwbare Frits tegen afgelopen winter aangekocht en speelt alsof hij al jaren mee doet, Okke de nimmer aflatende en altijd maar weer strijdende teamspeler , bijgestaan door Thomas de benjamin van de groep en Timo de op vele plaatsen inzetbare speler, hebben we in de voorhoede naast centrum spits Thijs 2 flankspelers die menig verdediging al heel wat jaren aan flarden spelen Jens en Sebastian. Olec en Lucas zijn nog niet genoemd , beide momenteel aan de knie geblesseerd maar anders zeer betrouwbaar als vleugelverdedigers.

Pakken we het scoreverloop in de 2e helft weer op Okke reageerde heel attent op een kluts bal en de 4-0 was een feit. Zojuist genoemd Thomas de benjamin kreeg vanavond in de 2e helft de kans om op zijn oude plekkie als linksbuiten te gaan voetballen, gevolg een hattrick (ook maakte hij de 100e treffer) Ja dat betekent bij Bas meestal meteen wissel, Timo er nog even in en zowaar beloonde Timo deze buitenkans met een doelpunt dat bracht de teller op 8, door dat er nogal wat gewisseld was in de opstelling een beetje overmoed en doch ook strijdend verzet van Tollebeek waren er ook 3 tegendoelpunten te noteren, Scheids Hugo vond het genoeg en floot er mee af, een 8-3 overwinning en het kampioenschap is een feit.

Nogmaals van harte gefeliciteerd, komende zaterdag uit naar Veno, zou mooi zijn om daar ook de winst te pakken want dan kom je op een punten totaal van 50, is altijd leuker dan 47!

Leider Bas