12 September

Nagele C1 – Veno C1 (10-3)

De wedstrijd begon om 11:15. Nagele C1 speelde tegen Veno C1. In het begin was het nog spannend. In de eerste paar minuten werd er al veel gescoord. Nagele scoorde als eerst. Dit was een doelpunt van Jens. Vlak daarna scoorde Veno. Nagele was niet fel dus daarom scoorde Veno nogmaals. Maar Nagele herpakte zich. Een goal van Ellen. Het stond 2-2. Maar snel daarna scoorde Veno weer. Het was 2-3. Daarna scoorde Nagele drie keer achter elkaar. Het waren doelpunten van: Jens, Jurian en Sebastian. Jurian deed mee met de C1. Na de goal van Sebastian was het rust. Gelijk na rust wist Nagele te scoren. Ditmaal door Sebastian. Het stond 6-3. Toen ging het los en er werd nog maarliefst vier keer gescoord door Nagele C1. Dit waren doelpunten van: Okke, Jurian, Okke en als laatste weer Sebastian. Dit was het einde van de wedstrijd. De eindstand is 10-3. Ondanks dat bijna het hele team tot laat op het Pieper festival was hebben we toch een mooi eindresultaat neer kunnen zetten.

Nagele 1 – Heeg 1

Nagele 1 wint wederom

In de tweede wedstrijd van Nagele1 in de competitie werd voor de tweede keer gewonnen en doelman Jos van de Vlekkert wist voor de tweede keer zijn doel schoon te houden. Waar vorig seizoen thuis nog tegen Heeg  2-2 werd gespeeld,  wordt het vandaag een terechte 4-0 overwinning. Het begin was van beide partijen erg stroef met veel foutieve passes en hierdoor veel balverlies. Gelukkig keepte doelman Jos van de Vlekkert erg goed en wist met bekwaam optreden erger te voorkomen. Na ca. 25 minuten begon Nagele beter te spelen en dit leidde in de 30e minuut tot de 1-0 door een kop doelpunt van aanvoerder Jeroen van de Vijgh, na goed terug koppen van Gert-Jan Hulsman. Nog geen 8 minuten later was daar Emiel Krops die met een vlammend schot van een meter of 18 de bal prachtig in de kruising schoot en 2-0 maakte. Onhoudbaar voor de uitstekend keepende keeper van Heeg. Na rust was Nagele oppermachtig en heeft Heeg geen kans meer gehad. In de 55e minuut wist Jos Withaar de 3-0 te maken met een schuiver in de verre hoek. Hier bleef het niet bij. Na 8 minuten wist Gert-Jan Hulsman met een prachtige vrije trap de bovenhoek te vinden en de eindstand werd hiermee bereikt 4-0. Dan was er nog 1 aanval die absoluut niet onvermeld mag worden in dit verslag. Laurens Bloo die een uitstekende tweede helft speelde ging op avontuur en schoot van 18 meter met maatje 48 keihard op de lat. De bal stuiterde schuin terug en belandde voor de voeten van Joris Steenkamer. Hij schoot meteen en de bal ging richting de kruising. Echter de doelman van Heeg had besloten dat het bij 4-0 moest blijven en haalde de bal op prachtige manier uit de boven hoek. Al met al een fantastische overwinning en door deze overwinning is Nagele de trotse koploper in deze nog prille competitie.

Emmeloord SC E3 – Nagele E1

Een wedstrijd waarin beide partijen goed aan elkaar gewaagd waren. Hoewel er kansen over en weer waren valt er de eerste helft geen enkel doelpunt. Desalniettemin hebben onze jongens er zin in, brengen zij de training in de praktijk en spelen de bal lekker rond naar elkaar. In de tweede helft wordt Sem onderuit gehaald door een speler van Emmeloord en hij krijgt een vrije trap vlak voor het doel. Helaas gaat deze bal net langs het doel. Dan is het uiteindelijk Neetje die het eerste doelpunt weer te scoren, 0-1. Dat breekt de wedstrijd open. Emmeloord weet via de paal een bal het doel van Nick in te krijgen waardoor de stand 1-1 is. De volgende kans van Emmloord wordt door Nick in eerste instantie gestopt. De bal in nog steeds in het strafschopgebied en Emmloord weet de bal toch in het net van Nagele te krijgen. Niet lang daarna valt ook het derde doelpunt voor Emmeloord. Vlak voor het einde van de wedstrijd krijgt Neetje nog een mooie kans als hij twee verdedigers van Emmeloord weer uit te spelen en daarna het doel weet te vinden. De eindstand van deze wedstrijd 2-3. Man of the match deze week is Neetje, hij heeft super hard gewerkt, mooie ballen naar zijn teamgenoten gespeeld en daarnaast nog 2 keer weten te scoren.

Tollebeek D2 – Nagele D2

Eerste competitie wedstrijd.

We moesten uit tegen Tollebeek D2. De eerste helft ging het goed, want Jord die maakte al snel  de 0-1. We liepen snel uit naar 0-3, met de rust was het 1-4.  In de   2de helft zakten we een beetje in, want al snel scoorde Tollebeek de 2-4. En toen maakte Tollebeek een paar minuten later de  3-4. gelukkig scoorde wij weer de 3-5 en weer een paar minuten later de 3-6. Toch vlak voor tijd scoorde Tollebeek de 4-6 en floot de scheidsrechter af.  En wij hebben de eerste competitie wedstrijd binnen

Groetjes Nagele D2

Branco.

Doelpunten makers: Jord,Tijn,Branco.

VV Steenwijk B1 – VV Nagele B1

Zaterdag 14 september speelde Nagele B1 tegen een erg sterk Steenwijk B1. Dat Steenwijk erg sterk was, bleek al in de eerste minuten van de wedstrijd. Nagele  had het er het begin van de wedstrijd erg moeilijk mee, en Steenwijk had veel balbezit. Steenwijk kwam voor de rust al op 3-0 voorsprong. Toch was Nagele niet kansloos. We moesten het vooral van de counterkansen hebben. Vlak voor rust wist Nagele door een vrije trap van Rutger 3-1 te maken. De tweede helft lieten we Steenwijk vooral veel voetballen en probeerde we voornamelijk achterin alles vast te zetten. De eerste tien minuten ging dat redelijk goed totdat Steenwijk de 4-1 scoorde. Steenwijk bleek vooral in de tweede helft sterker te zijn, want na de 4-1 scoorde Steenwijk er nog twee. Nagele maakte veel foutjes en miste scherpte (wat vast niet kwam door de aanwezigheid bij het Pieperfestival van het halve team de avond ervoor). Toch deed Nagele wat terug en scoorde Marije, waardoor de stand op 6-2 kwam. Steenwijk ging er niet minder goed om voetballen en scoorde vervolgens nog 2 doelpunten. Eindstand: 8-2.