9 Mei 2015

Weer verlies Nagele 1

Er zijn van die wedstrijden waarvan je zomaar een verslag kunt maken van 2 A-4tjes vol maar er zijn ook wedstrijden waarvan je achteraf denkt:  “Wat moet ik hier nu over schrijven”?.
Zo’n wedstrijd was het vandaag tenminste vanuit Nagele gezien. Voor Nagele is het seizoen eigenlijk al een paar weken afgelopen. Voor tegenstander AVC ligt dat anders want zij gaan promotiewedstrijden spelen. AVC legde dan ook, zeker in de 2e helft, een aardige wedstrijd op de mat.

Evenals vorige week begon een incompleet Nagele niet slecht.  Na een kwartier spelen kwam Nagele op een 1-0 voorsprong. Huub Withaar werd diep gestuurd. Hij gaf de bal vanaf de linkerkant voor waarna Jeroen van der Vijgh, evenals vorige week weer in de spits gepositioneerd, fraai de 1-0 kon laten aantekenen. Deze goal kwam in een periode waarin Nagele zeker niet onverdienstelijk voetbalde. Eigenlijk was de gehele eerste helft van de kant van Nagele wel redelijk te noemen. Toch ging Nagele met een 1-2 achterstand de rust in . Tot 2 keer toe zag het er verdedigend bij Nagele niet al te geweldig uit waarvan AVC beide keren goed van wist te profiteren. Ruststand 1-2.

Na rust zakte het spelpeil bij Nagele naar een bedenkelijk niveau. AVC kreeg alle gelegenheid om de wedstrijd naar haar hand te zetten. Met name op het middenveld kwam Nagele tekort. Bij balverlies had AVC het merendeel van de tijd een numeriek overwicht omdat Nagele op het middenveld constant spelers tekort kwam. Tel daarbij een zeker niet sterk acterende verdediging en het hele verhaal van de 2e helft is eigenlijk wel verteld. AVC wist nog 2 keer te profiteren van de geboden. Eindstand van deze wedstrijd 1-4. Een wedstrijd welke snel, en zeker wat betreft de 2e helft, snel vergeten moet worden.  Het meest opvallende moment in de 2e helft aan de kant van Nagele was de wissel van Hugo Jongejan. Hugo speelde vandaag definitief zijn laatste wedstrijd in het eerste elftal van de V.V. Nagele. Het volgende seizoen zal hij ongetwijfeld node gemist worden.

De competitie voor het eerste elftal van de V.V. Nagele zit er op. Ondanks het magere resultaat uit de laatste 5 wedstrijden , er werd slechts een mager puntje behaald, is Nagele toch nog op de 7e plaats geëindigd.

====================================================================
Ens C1- Nagele C1 7-5

De wedstrijd was nog maar net begonnen toen Nagele al snel op een 0-1 voorsprong kwam omdat de keeper van Ens een foute bal gaf. Okke profiteerde daarvan en scoorde. Maar Ens kwam terug en werd het 1-1. De aftrap was door Nagele genomen en dat ging niet helemaal goed. Ens sneed door de verdediging en maakte er 2-1 van. Maar Nagele kwam terug en via Jens maakten we er 2-2 van. Ens was scherper dan Nagele en kwam hierdoor op een 3-2 voorsprong. Nagele maakte via een mooie aanval over alle flanken een doelpunt door Dennis K, de stand was nu 3-3. Ens was feller en aanvallender dan Nagele, hierdoor werd het 4-3. En Ens was op dreef door een paar mooie aanvallen en afstandsschoten stond het nu 7-3 maar Nagele vocht zich terug en maakte er nog 4-7 van via Dennis K en toen maakte Sebastian er nog 7-5 van, dat werd dus de eindstand van Ens C1 – Nagele C1.