23 mei 2015

Nagele E2 – VHK E2  8 – 3 (ruststand 3-3)

Nagele stelt orde op zaken en wordt verdiend 2e in de poule

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma. We speelden thuis tegen VHK. De uitwedstrijd hadden we verloren. We deden het vandaag zonder keeper Tim en Corne. Cas Riks nam de honneurs op doel waar.

De eerste helft was spannend, de wedstrijd ging gelijkmatig op en de ploegen waren erg aan elkaar gewaagd. Nagele scoorde de openingstreffer in de 4e minuut en scoorde nogmaals in de 6e. VHK antwoorde direct met een tegendoelpunt. Nagele kon niet echt weglopen en zo werd de ruststand 3-2.

In de 2e helft bleek Nagele fysiek sterker en door de langere adem kwam Nagele los van VHK. De wedstrijd eindigde met een verdiende 8 – 3 voor Nagele.

Met deze overwinning eindigen we op een hele nette 2e plek achter Tollebeek. Het puntenverschil met winnaar Tollebeek is minimaal en Tollebeek had eigenlijk in de eerste klasse willen voetballen. Een knappe prestatie van Nagele E2 waar we best trots op mogen zijn.

Nagele E2 speelde deze competitie 10 wedstrijden waarvan er 8 gewonnen werden en 2 verloren. (1x van Tollebeek en 1x van VHK). Nagele verdiende zo 24 punten uit 10 wedstrijden en had een doelsaldo van 82 punten voor en 40 doelpunten tegen.

Volgende week spelen we het 10 dorpentoernooi voor E1 pupillen in Bant en dan zit het er al weer op voor dit seizoen.

De groeten van E2!