16 mei 2015

Veno C1 – Nagele C1 1-4

Het was een spannende wedstrijd tussen Nagele C1 en Veno C1, Nagele begon met veel vertrouwen aan de wedstrijd. Eerst moest Nagele even inkomen, maar na 17 min kwam daar verandering in door de assist van Stijn Andela op Sebastiaan van Breugel die de de bal vervolgens in de hoek legde. toen ging Nagele weer voetballen, jammer genoeg werd er tot de rust niet meer gescoord maar na wat tips en complimenten van de coach gingen ze er weer vol tegenaan. Nagele werd voor de 2de keer beloond met nog een doelpunt en weer van Sebastiaan van Breugel. Nagele bleef goed voetballen en speelde Veno weg. Daarna volgde een spectaculair doelpunt van Dennis Koene en met nog 15 minuten te spelen was het beslist, maar toch scoorde Veno nog een keer, maar daar had Nagele een antwoord op met een mooie actie van Jens Riks die de bal afspeelde naar Dennis Koene die de bal netjes in de goal schoot, en toen was het voorbij de scheidsrechter vloot af en Nagele keerde met een dikke overwinning naar huis.

Stijn Andela
==========================================================================

Nagele E2 tegen Creil E2

Het was een spannende wedstrijd want, iedereen heeft zijn best gedaan voor de overwinning. Creil scoort in de derde minuut een komt 1-0 voor. Maar wij pakken dat weer goed op. Branco scoort in de 8e en Max in de 10e minuut. Het is 3-2 voor Nagele. Tijn scoort een prachtige goal in de 13e minuut. hierna scoorde Creil voor de rust. Het is rust het staat 3-4 voor Nagele.

Na de rust maakt Nagele nog 3 doelpunten. hierna nog 2 van Creil en een penalty.

==========================================================================

Ens F1- Nagele F1  1-7

Onderstaand het verslag van de wedstrijd Ens F1-Nagele F1 op een koude en druilerige zaterdagmorgen.

We vertrokken om 9:20 uur richting Ens. We waren compleet en speelden 7 tegen 7.Met 2 wissels aan de kant, dat vinden de mannen niet echt fijn.

We begonnen eigenlijk meteen heel sterk. Yassin gaf de 1e voorzet aan Mathijs, maar hij kon de bal niet raken en dus ook niet scoren. Maar Mathijs heeft dit meteen goed gemaakt door vrijwel meteen er na te scoren. Ook Ens wist te scoren waardoor het 1-1 werd. Tot de rust bleven we sterk en wisten Yassin en Joris nog te scoren tot 1-4.

We stonden goed op onze plek en samen spel ging ook erg leuk. Na de rust  wisten Neetje en Joris nog te scoren tot 1-7. Toen leken de mannetjes er wel klaar mee te zijn, waardoor Ens er ook nog 2 wisten  te scoren. Nu was het publiek er wel klaar mee, nat en koud was het. Goed gedaan Jongens.