3 September 2014

3 September  Urk F3 – Nagele F1

Vandaag stond de tweede bekerwedstrijd van seizoen 2014-2015 op het programma. De eerste bekerwedstrijd werd vorig weekend helaas afgezegd door een tekort aan spelers aan de kant van de tegenpartij. Dat vonden alle spelers natuurlijk erg jammer want hoewel de eerste wedstrijden al gespeeld werden moesten zij nog even op hun beurt wachten.

Maar woensdagavond 3 september mochten we om 18.45 aantreden op Urk. Tot op heden waren wij Urk nog niet tegengekomen in de competitie dus het was een verrassing wat ons te wachten stond. Al snel bleek dat het in ieder geval een fanatiek team was met leuke voetballers. Met Yelte op het doel begonnen we aan de eerste helft. Dat onze jongens weer even moesten wennen bleek toen Urk al snel na de aftrap de bal in het doel bij Yelte wist te schieten waardoor de stand op 1-0 kwam.

Daarna kreeg Nagele weer wat meer grip op de wedstrijd en kwamen er een paar mooie kansen voorbij van Neetje, Joris en Yassin. Matthijs E. Mathijs D, Nick en Sem waren goed verdedigend werk aan het doen en wisten de bal goed voor het doel te krijgen. Het was uiteindelijk Neetje die de goal te vinden wist en de 1-1 vanuit de hoek het doel in kreeg. Ook Yassin wist voor de rust nog een doelpunt te maken waardoor we met een 1-2 stand de rust in gingen. In de rust werd besloten dat Yelte ging spelen en Yassin de tweede helft zou keepen.

In de tweede helft was het Neetje die nogmaals het doel wist te vinden waardoor we even op een 1-3 voorsprong kwamen. Maar ook Urk wist nog een doelpunt te maken waardoor het einde nog even spannend werd. Eindstand 2-3.

Complimenten aan de mannen die de eerste wedstrijd weer goed hun best hebben gedaan!