10 September 2014

NAGELE F1-FLEVO BOYS F6

Ook dit keer voor de F1 geen wedstrijd op zaterdag maar op woensdagavond 10 september speelden wij thuis tegen Flevo boys F6. Met Mathijs Doornbos op doel in de eerste helft ging de wedstrijd van start.

We begonnen de wedstrijd met een mooie kans van Nick. Het leek een wedstrijd te worden waarbij beide partijen aan elkaar gewaagd waren. Het was Neetje die het eerste doelpunt wist te maken. Niet lang daarna was er een goede kans voor Yelte die door een voorzet van Joris bijna de 2-0 wist te maken. Daarna was het Nick die de bal hard op doel schoot, ook deze bal ging er niet in. Gelukkig was het Joris die terugkomende bal alsnog in het net wist te leggen. Stand 2-0.

Voor rust was het Joris die de 3-0 op zijn naam mocht zetten en Yassin tekende voor de 4-0. Met een mooie tussenstand van 4-0 was het dan ook rust.

Hoewel Joris de 5-0 wist te maken en Sem (net nadat Judith weg moest om zelf te volleyballen) de  6-0 koelbloedig binnentikte kwamen ook de Flevoboys weer wat meer op. Waardoor onze middenvelders en verdedigers wat harder aan de bak moesten. Toch wisten de Flevoboys er nog 2 binnen te schieten. Onze jongens begonnen moe te worden en het was dan ook niet erg dat er bij 6-2 werd afgefloten.  Een leuke wedstrijd om te zien waarbij Nagele toch de overhand had.