6 Oktober 2012

DESZ F3 – Nagele F1  2 – 8  (rust 2 – 4)

Met de boot naar Zwartsluis

Op deze wel heel regenachtige zaterdagochtend stond de uitwedstrijd tegen DESZ F3 op het programma, gezien al het water hadden we dus met de boot gekund vandaag. Gelukkig hebben ze in Zwartsluis kunstgras wat bij deze weersomstandigheden natuurlijk een uitkomst is.

Nagele moest het vandaag zonder Tiemen stellen en kwam met 7 man sterk naar Zwartsluis. We namen gelijk het voortouw door direct in de 1e minuut te scoren. Tijn gaf een mooi afgemeten voorzet op Branco die tekende voor dit doelpunt. Max zette de lijn door met een mooi doelpunt in de 3e minuut gevolgd door alweer een doelpunt van Tijn in de 6e minuut. Nagele was duidelijk de betere ploeg en de spelers voorin wisten elkaar telkens weer te vinden. DESZ kwam echter in de 12e minuut wel heel sterk terug, met goede acties speelde men de verdediging van Nagele weg en wist men maar liefst 2x te scoren. Keeper Corne had het er moeilijk mee. Al met resulteerde dit in een ruststand van 2 -4.

In de 2e helft domineerde Nagele met veel doelpunten en kansen. DESZ kwam er niet meer aan te pas en Corne heeft niet veel ballen hoeven stoppen. Goed was ook het verdedigende en opbouwende werk van Arjan en Tijs die deze wedstrijd duidelijk lieten zien dat ze er stonden. Klasse dus. Ook Jaron had diverse kansen en tikte er 2 binnen in de 2e helft.

Volgende week spelen we uit tegen Flevo Boys F5. Van Flevo Boys F4 hebben we vorige week dik gewonnen dus we zullen zien hoe deze wedstrijd gaat lopen. De 1e 2 competitiewedstrijden hebben we dus gewonnen en daarmee staan we bovenaan in de poule.

De doelpunten scoorders van vandaag waren:
Branco  4x
Jaron     2x