29 September 2012

Makkelijk ochtendje C2

Vandaag konden wij de mannen van Oldemarkt C2 verwelkomen.Deze week werd bekend dat Ilse voorlopig is uitgeschakeld met een rugblessure (sterkte en goed dat je vandaag kwam kijken). Verder konden wij ook een nieuwe speler verwelkomen nl: Mavcin Dujnowski oftewel Martin. De stand op de ranglijst gaf weinig duidelijkheid over de krachtsverhoudingen maar dit was na ongeveer een kwartiertje wel bekeken. Als vanzelf lagen er al 5 in het mandje en de ruststand was dan ook 9-0. Hoogtepunten 1e helft:
– goal Dennis halve omhaal
– goal Leon met het koppie

Aangezien onze bijter Ferry aangaf niet verder te kunnen wegens ziekte hadden wij de 2e helft nog maar 1 wissel. Het blijkt dat onze dames en heren fysiek in orde zijn want diegene die er naast stond vond dit niet fijn. Nagele bleef doorgaan en de eindstand van 18-1 was een terechte uitslag.

Hoogtepunten 2e helft:
-Bas scoort zijn 7e!!!!! van de wedstrijd.
-Wessel scoort zijn 3e van de wedstrijd en of dat is nog nooit gebeurd of heeeeeeeeeeeeeel lang geleden.

Doelpunten:
-Bas 7x
-Wessel 3x
-Koen 3x
-Maud 2x
-Leon 2x
-Dennis 1x
Volgende week zullen we zien waar we staan want dan wacht de uitwedstrijd tegen een van de koplopers nl: Urk C7
===================================================================================================

Espel E1 – Nagele E1

Vandaag gaan we voor de tweede keer in één week naar Espel toe, want vorige week zaterdag hebben we daar ook al gespeeld voor de beker en nu gaan we voor de competitie die sinds vandaag is begonnen voor ons. Resultaat was dat we die wedstrijd met 8-6 hebben gewonnen. Maar of dat vandaag ook zal lukken is maar afwachten want Espel wil natuurlijk revanche op ons.

Ons team is sinds vandaag aangepast van 10 naar 8 spelers, dit is gedaan zodat we nog een E2 konden maken. Daarom  zijn Sander en Sem overgegaan naar E2. Zoals al gezegd Nagele voor de tweede keer tegen Espel. We begonnen wat stroef en voorzichtig en lieten Espel het spel een beetje maken. De mannen van Espel voerden de druk flink op en via een ongelukkige eigen doelpunt via het hoofd van Rens ( zijn éérste) kwam Espel op voorsprong. Natuurlijk lieten we het er niet bij zitten en gingen op zoek naar de gelijkmaker en die werd weer gemaakt door Rens (zijn tweede).

Kansen waren er over en weer alleen hadden wij vandaag iets meer geluk dat de bal in het doel verdween. Zo liepen we uit naar 5 – 1 voor ons, en met nog een paar zware minuten te gaan gaven we de winst niet meer weg natuurlijk, maar nog wel een tegen treffer van Espel, wat de eindstand zette op winst voor Nagele 5 – 2.

Een mooie start van de competitie.

Oh ja E2 heeft zijn éérste wedstrijd ook gewonnen met 13 -1. Gefeliciteerd mannen.
===================================================================================================

Glansrijke start nieuw E2 team!

Vandaag was het dan zover het nieuwe E2 team ging van start tegen het beruchte Rouveense E4 team. Met veel nieuwe spelers die voor het eerst op het voetbalveld stonden of voor het eerst op het hoogste niveau gingen spelen was het nogal spannend hoe dit zou uitpakken.

De startopstelling van nog de nieuwe leider Gideon Molenaar was:
Keeper: De jarige Sem Toeter
Verdediging: Sander Cornelis, Jurian Kramer
Middenveld: Meilo Busch, Rico Busch
Aanval: Vaneyth Eleonora, Tim van Eerten

Meteen bij de aftrap maakte Nagele zijn bedoelingen al duidelijk de aanval werd opgezocht. Door zijn blonde kuif werd Tim van Eerten al veelvuldig gevonden die al snel de Rouveense verdedigers zoek speelde op inzet en een feilloos balgevoel, waardoor onze eigen Vaneyth Eleonora  alias Narsingh de ruimte kreeg op de flanken waar hij zijn snelheid en kap en draaibewegingen kon showen.
Het is maar goed dat Ad Withaar dit niet gezien heeft anders zou hij net als de Rouveense verdedigers het angstzweet al op zijn voorhoofd hebben staan. Twee geduchte concurrenten voor de spitspositie bij het eerste.

Rouveen had ongetwijfeld het gevoel dat ze tegen een vierling op het middenveld speelden toch waren het maar de tweelingbroers Rico en Meilo Busch die het middenveld domineerden. Altijd prettig om twee Sneijders op het middenveld te hebben. Samen waren ze goed voor vele onderscheppingen en veelvuldig meekomen in de aanval.
Sander Cornelis die de eerste helft startte als verdediger en de tweede helft opschoof naar het middenveld toonde zichzelf allround inzetbaar verdedigend sterk en als middenvelder balvast. Hij speelde goed en deed veel nuttig werk voor het team. Jurian Kramer stond als een echte laatste man de Rouveense aanval op te vangen . Rouveen zocht de hele wedstrijd gaten om hem heen maar hij stond als een rots in de branding. En tot slot onze jarige keeper en tevens aanvoerder  Sem Toeter die met veel katachtige sprongen de ballen uit de kruising bleef tikken. In de tweede helft heeft hij van meerdere onhoudbare ballen er maar eentje doorgelaten. Eindstand van deze kraker 13 tegen 1. Een zeer goede teamprestatie waar al deze jongens trots op mogen wezen.  Volgende week Rouveen E5 met vandaag afwezige Bas Elenbaas die ook zeker goed zal passen in dit sterrenteam. Nu maar hopen dat de scouts van subtoppers Ajax en PSV of topper Cambuur onze spelers niet te snel wegkapen.

===================================================================================================

Nagele F1 – FlevoBoys F4

Vanaf het begin is duidelijk wat de wedstrijd gaat geven want al in de 2e minuut wordt de 1-0 gemaakt door Nagele en is het Tijn die voor deze treffer tekent . Waar in de voorbereiding nog nipt verloren werd van de F3 van Flevo Boys, blijkt dat Nagele toch een maatje te groot is voor dit F4.  De kansen volgen snel op en ook de doelpunten worden gemaakt, bij rust staat er ook een 7-0 op scorebord.

Na rust gaat de wedstrijd gewoon door waar t mee voor rust geëindigd was en een compliment aan Nagele F1 is dat het prima blijft overspelen en zoeken naar doelpunten.De eindstand komt dan ook op 13-0. De penalties zijn weer in ’t voordeel van Flevo Boys die ze beter inschieten.
Doelpunten makers :

Tijn 3x
Max 1x
Jaron 3x
Branco 6x
Volgende week uit naar Desz.

===================================================================================================

F3: Een heerlijke wedstrijd om naar te kijken!

De F3 mocht vandaag in Vollenhove aantreden tegen VENO F5. De mannen waren er klaar voor en hadden er veel zin in. Met 8 spelers hadden we 1 wissel achter de hand. Joris kon er deze week helaas niet bij zijn en Anthoon was opgesteld als keeper.  Yelte had een enkelblessure en we wisten niet zeker of hij wel kon spelen. Een paar minuten na aanvang kwamen we op 0-1 voorsprong door een mooi openingstreffer van Nick. Maar VENO kwam sterk terug en wist na een paar minuten een tegendoelpunt te maken. Maar voor rust hebben Neetje, Yasin en Yelte er nog een doelpunt in weten te leggen waardoor we 1-4 als ruststand hadden.

Omdat VENO 9 spelers had hebben we na overleg (als Yelte kon scoren kon hij ook wel blijven voetballen…) de 2de helft met 8 tegen 8 gespeeld. Yelte heeft direct na de rust er nog één in weten te leggen en de heren Neetje (nog 2 doelpunten) en Milan (nog 3 doelpunten) hebben voor een eindstand van 1-10 gezorgd. Het was het een mooie wedstrijd om naar te kijken! Niet alleen door het aantal doelpunten dat gevallen is, maar vooral omdat onze pupillen van de F3 zeer goed hebben overgespeeld. Ze wisten elkaar prima te vinden en ze waren de bal lekker aan het rondspelen. Wat leuk om deze progressie te zien na 4 wedstrijden! Een ding weten we zeker: de F3 is echt een team!