22 December 2012

Nagele B1 wint op Urk

Vandaag mochten we na gisteravond gezaalvoetbald te hebben in Creil er vroeg uit, om 9:00 uur voetballen tegen Urk B3. De verlichting hoefde nog net niet aan. Na nipt gewonnen te hebben van VENO 1-2, de 5-5 tegen Emmeloord waar iedereen nog ziek van is (10 minuten voor tijd op een 4-1 en even later 5-3 voorsprong) en de spannende bekerwedstrijd thuis tegen SJO J.V. Oostenburg B2  met een 2-1 winst gingen we vandaag naar Urk. Voor een paar jongens was het wel erg vroeg, ze waren hun voetbalschoenen vergeten waardoor de wedstrijd iets later begon.

De eerste helft ging het gelijk op maar toch waren de beste kansen voor Nagele, ook Urk kwam er soms gevaarlijk uit. Na een 0-0 ruststand ging het bij Nagele in de tweede helft beter er werden dan ook meer mooie combinaties gemaakt. De meeste kansen bleven voor Nagele al wilde de bal er maar moeilijk in. Na een mooie combinatie wist Julian de score te openen 0-1. Toch bleef Urk ook gevaarlijk, gelukkig wisten ze hun kansen niet te benutten. Het bleef spannend Nagele kreeg nog meer kansen en uiteindelijk wist Jasper de 0-2 te maken. Het was een mooie pot voetbal en de 3 punten gingen mee naar huis. Al met al sluiten we het jaar goed af, staan tweede in de competitie en doen ook nog mee in de beker op naar een succesvol 2013.