29 Mei 2012

Nagele F1 – G’muiden F9  5-5  (rust 5-1)

F1 sluit seizoen af met gelijkspel

Vanavond dinsdag 29 mei stond de laatste wedstrijd van Nagele F1 op het programma. We mochten nogeens tegen G’muiden F9. In de uitwedstrijd hadden we hiervan met 5-3 verloren.  We moesten het vandaag zonder Ently en Tijs doen.

Nagele begon  voortvarend door vooral goed positiespel. Branco scoorde de openingstreffer in de 5 e minuut. Hierna volgde een treffer van Tijn. Genemuiden leek even terug te komen en scoorde, maar Nagele strafte dit af met nog 3 doelpunten.

Met een comfortabele 5-1 voorsprong gingen we de rust in. Hierna begon helaas het fysieke verschil mee te spelen en kwam G’muiden sterk terug. Zij scoorden maar liefst 4x in het doel van Corne. Nagele had hier geen antwoord meer op zodat de eindstand 5-5 werd. Knap tegen de nummer 2 uit de poule, we hadden bijna gewonnen.

F1 speelde vandaag sterk (vooral in de eerste helft) en speelde goed over. In de 2e helft waren we verdedigend minder.Al met al heeft F1 een wisselend seizoen gespeeld waarbij de fysieke verschillen tussen de tegenstanders en Nagele vaak best groot waren. We hebben van de 10 wedstrijden er 3 kunnen winnen en 1x gelijkgespeeld. Best goed gezien de tegenstanders. In totaal scoorden we over alle wedstrijden toch 49x en dat is toch gemiddeld bijna 5x per wedstrijd. We zijn als 5e geëindigd in de poule.

Nagele F1 valt op door het hoge aantal gescoorde doelpunten, want dit zijn er niet eens heel veel minder als de nummer 1 VHK. Nagele F1 valt ook op door het hoge aantal tegendoelpunten en dit duidt op een manco in de verdediging. Dit is dus iets waar nog flink aan gewerkt moet worden. Indien we beter gaan verdedigen kunnen we veel hoger eindigen.

De doelpuntenscoorders van vandaag:
Branco: 1x
Tijn:       3x
Jaron:   1x

Nagele F1 bestond deze voorjaarscompetitie uit:
Arjan
Branco
Jaron
Corne
Anthoon
Ently
Tijn
Tijs
Yelte

Goed gedaan dus allemaal en tot de najaarscompetitie!!

Groeten van F1