27 Augustus 2011

Flitsende start D1

Na een vieze natte zomer was het vandaag vroeg dag voor de dames en heren van D1, want de bekerwedstrijd tegen Rouveen D3 stond op het programma.Door de vakanties misten we vandaag liefst 6 spelers maar gelukkig konden Jens,Thijs en Stijn met ons meedoen. We wisten niet goed hoe we ons team in moesten schatten maar er zijn van die dagen dat je zeer aangenaam verrast wordt en dit was er zeker 1 van.Vanaf de 1e minuut werd er vlot gecombineerd en leek het alsof ze al jaren met elkaar speelden.Achterin stond het als een huis met Leon op doel Stijn als laatste man Stan linksachter Ilse rechtsachter en Marije voorstopper. Op het middenveld waren het Ferry,Dennis E,Sebastiaan,Maud en Koen die de touwtjes in handen hadden en voorin waren het Bas,Thijs en Jens die de verdediging van Rouveen gek maakten. Na prachtig combinatievoetbal was het Sebastiaan die de 0-1 liet aantekenen. Vervolgens waren er 3 doelpunten van Koen en nadat Leon subliem met de voet (want had geen keepershandschoenen dus wat moet je dan) redde op een schot van Rouveen gingen we met een 0-4 voorsprong de rust in.
Iedereen was enthousiast maar bleef geconcentreerd en zo begonnen we ook de 2e helft want terwijl ouders nog onderweg naar het veld waren lag de 0-5 via Koen er al in. Daarna was het de beurt aan Thijs en deze sccorde de 0-6 en 0-7 Koen 0-8 en weer Thijs 0-9. Rouveen probeerde wel wat meer maar Leon kon zelfs nog mensen uitspelen en omdat Marije opschoof na de mid-mid positie begon deze met passjes te strooien met het linkervoetje ( komt bekend voor ) en daardoor kon Ilse op schitterende wijze scoren. Het waren Bas en Maud die na een vloeiende combinatie Jens bereikten en deze liet de 0-11 aantekenen. Een paar minuten voor tijd werd een aanval van Rouveen door Dennis E onderbroken en via Stijn die de bal naar voren schoot belandde deze voor de goed ingeschoven Ferry die onbedaarlijk hard in de kruising schoot 0-12. De volgende tegenstander in de beker Genemuiden heeft zich helaas teruggetrokken dus de laatste poulewedstrijd is aankomende zaterdag 3-9 om 10.30 in en tegen VHK D3M.