21 September 2011

Genemuiden MB1 -Tollebeek/Nagele MB 1

woensdag 21 september mochten de meiden eindelijk aan de bak voor het eerst in de nieuw opgestelde MB competitie Noord ( maar liefst 4 poules van 12 verenigingen!!) , door foutjes bij de KNVB was de voetbal competitie start voor onze meiden niet 2 weken terug en of afgelopen zaterdag, maar op een woensdag avond in Genemuiden.

Een selectie van 17 meiden,(10 uit Tollebeek en dus 7 uit Nagele) gaan komende seizoen hun kunnen op het voetbal gebied laten zien. Deze avond was het in ieder geval al heel wat ondanks de 6-4 nederlaag met een 5-2 ruststand,hebben we toch maar mooi de 2e helft met 2-1 gewonnen. Niet alleen strijdlust maar ook nog echt leuk combinerend, goed opgezette aanvallen  met 4 fantastisch uitgespeelde doelpunten (hattrick Lisette Loman en 1x Maartje Schreuder) was het enig minpunt dat 5 van de 6 tegendoelpunten echte kadootjes waren,dat hoort een beetje bij voetbal ,maar als je dan aan het kortste eind trekt is het wel een beetje vervelend.

Nog geen maand samen trainen en pas de 2e wedstrijd samen spelend, belooft dat nog heel wat voor de komende weken!