6 November 2010

Spannende wedstrijd MC1

Vandaag waren we te gast in Tollebeek. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, want degene die zou winnen zou hoogstwaarschijnlijk kampioen worden. Dus de zenuwen waren duidelijk aanwezig op deze vroege ochtend.

Tollebeek had de aftrap en de wedstrijd was begonnen. Beide teams zetten gelijk goed druk, een paar mooie kansen ontstonden maar ze gingen er nog niet in. Totdat Tollebeek een actie goed afmaakte en scoorde 1-0. Kort daarna kreeg Nica de bal aangespeeld en schoot hem netjes in het doel 1-1. We werden beiden steeds feller en dat merkte je. Door een mooie bal van Marieke kon Sarah hem afmaken 1-2. Bij Tollebeek begon de vermoeidheid een beetje op te spelen en daar maakte wij natuurlijk gebruik van Sarah ging richting het doel en scoorde zo de 1-3. Christine had bijna een doelpunt gemaakt, haar bal kwam onder de lat en volgens de scheids zat de bal er niet in. Helaas.

Rust

Tweede helft begonnen we redelijk maar Tollebeek was nu iets feller en weer vol energie, zowel Nagele als Tollebeek creƫerde mooie kansen. Tollebeek was degene die die kansen ook benutte en doordat wij te gefocust waren op het maken van een doelpunt werd er wat slordig gespeeld. Tollebeek pakte haar kans en maakte zo een doelpunt 2-3. Ondanks dat Iris ongelofelijk goed keepte volgde er nog een tegendoelpunt voor ons en kwam de teller te staan op 3-3. We probeerden er nog een doelpunt in te gooien maar Tollebeek liet zich niet zomaar weg spelen en daarom eindigde deze spannende wedstrijd in een gelijkspel 3-3. Er had meer ingezeten maar helaas moesten we het doen met een gelijkspel.

Wie er kampioen gaat worden wordt in Nagele beslist als Tollebeek op bezoek komt. Datum is nog niet bekend maar toeschouwers zijn zeer welkom.