27 Maart 2010

Nagele onderuit in Coervorden

Waar FC Twente Ruiz heeft, heeft CSVC Willem Assies. In de thuiswedstrijd in Nagele was de boomlange spits er al in zijn eentje verantwoordelijk voor dat de punten meegingen naar Coevorden. Afgelopen zaterdag deed hij dat kunstje nog een keer over. Met drie knappe goals stuurde hij een matig acterend Nagele huiswaarts.

Een slechte eerste helft leverde een 0-0 ruststand op. Na de thee reageerde de spits alert op een diepe bal en met een lob verschalkte hij keeper Keur. Nagele kwam niet veel later terug tot 1-1 toen Hulsman een voorzet van Prins binnen kopte. De gasten voelde dat er toen meer te halen was. Zo kwam Jacco Vessies oog in oog met de keeper. Zonder succes. Een fraaie solo en een kopbal van de topscorer in 3D gooide de wedstrijd echter in het slot.

Opstelling Nagele:
Thomas Keur, Matthijs van Arendonk, Michiel Eilander, Thom Jukema, Paul Bovee (50. Wilco Vessies), Joep vd Klundert (80. Landman), Jochem Plat (65. Robin Staes), Jacco Vessies, Gert-Jan Hulsman, Bart Prins, Ad Withaar.

Scoreverloop:
CSVC – Nagele 3-1 (0-0): 55. Willem Assies 1-0, 64. Gert-Jan Hulsman 1-1, 78. Assies 2-1, 83. Assies 3-1.


Aanvoerder kopt Nagele A1 na de overwinning…

Nagele A1 tradt vandaag aan met 10 a’s gelukkig waren jos en rick met de b’s vrij vandaag en konden ons helpen in de derby tegen ens a1. Nagele had dit seizoen al twee x tegen ens gespeeld en zeer ruime overwinningen behaald. Mede daardoor dat er mss te makkelijk over deze wedstrijd werd gedacht. Nagele begon wel nog goed aan de wedstrijd maar na een kwartier stond het uit het niets 0-1. Een jonge liep met z’n lichaam tegen de bal hij wou hem juist ontwijken waardoor hij hem raakte en over onze kleine zev heen tikte. Daarna wou nagele gvoetballen maar kon het niet omdat 21 man op een helft best druk is en ens alles veer wegschoot wat ze ook maar konden raken. Uiteindelijk moest het dan maar uit een individuele actie komen, Bram die in de 16 werd aangespeeld en zijn tegenstander voorbij wou gaan werd op een onregelementaire wijze afgestopt. De zeer goed leidene scheidsrechter wees meteen na de stip. We hadden met rick bloo een expert in ons team alleen stond hij helemaal achterin. Voor dylan duurde het te lang en besloot hem maar gewoon te nemen. De keeper (beste man van ens) verwachte een paneka. Nou weet dylan net wat dat ook al weer was en schoot hem in rechte hoek en stond nagele op 1-1. Nog voor rust kreeg nagele bijna loon na werken na goed terug leggen van roy op dylan die hard in schoot was het de keeper die deze enorme kans onschadelijk maakte. Na rust een heel gedreven nagele die net als vorige week de tegenstander meteen onder druk zette. Onder leiding van het centrale duo Kees.G en Jorie.G voerde nagele de druk op ens op en werden er verschillende mogelijkheden gecreeerd. Het duurde tot de 86 minut totdat nagel a1 op 2-1 kwam. Kees g ging richting cornervlag met de bal in de achtervolging 3 ensenaren die wanhopig de voorzet probeerden eruit te halen maar helaas Kees zijn wil is wet en zo produceerde hij een voorzet op maat en was het de tot dus vere ongelukkige Bram kwa afronding dan die deze voorzet ala Buzzy binnenkopte en nagele liet juigen. De B junior Jos withaar had de 3-1 op zijn schoen na een mooie steekpas van kees g en een prima schot van jos was het de keeper die ens behield voor een nog grotere achterstand. In de wandelgangen kwamen er geruchten op dat concurrent Bant verloren heeft. we zullen het rustig afwachten en volgende week de zware uitwedstrijd spelen in luttelgeest.

Nagele MC1 – Steenwijkerwold MC1

Tussen 9 uur en kwart over 9 waren we er allemaal. We gingen naar Steenwijkerwold toe. We kleedden ons om en gingen de warming-up doen. Om half 11 begon de wedstrijd. Na ongeveer 5 of 10 minuten, scoorde Steenwijkerwold en al snel daarna scoorden ze nog een keer.
2-0.Toch waren ze helemaal niet veel beter dan ons. We deden hard ons best om ook te scoren. En gelukkig, toen de 1e helft ongeveer 20 minuten bezig was, scoorde Gini! 2-1.En niet zo lang daarna, scoorde Sarah ook, de bal ging over de grond tussen de benen van de keeper door! 2-2! Toen was de rust.

Na de rust, gingen we er weer hard tegen aan en na ongeveer 20 minuten scoorde Sarah weer! Ze schoot van veraf en de bal ging over de keeper heen het doel in. 3-2 voor ons! Maar helaas scoorde steenwijkerwold toen ook weer. 3-3. En kort daarna scoorden ze nog een keer. Helaas. 4-3.
Ongeveer 5 minuten daarna, was de wedstrijd afgelopen. We hadden verloren. De laatste 2 goals waren pech! 0 punten erbij.

Nagele E1 komt goed weg!

Vandaag werd alweer de vierde competitie ronde gespeeld door het sterrenteam van Nagele. Het was niet de vraag of er vandaag gewonnen zou worden maar met hoeveel. Met deze instelling gingen de jongens van de E1 vandaag tegen Ens E1 de wei in. Dat dit niet de juiste manier is om je voor te bereiden op een wedstrijd weten ze na vandaag denken we maar. Nagele E1 begon de wedstrijd uitermate zwak en het enige wat er gedaan werd de eerste helft was achteruit lopen en de ballen blind en in paniek naar voren knallen. Ens kwam dan ook op een 2-0 voorsprong en het was meer dan verdiend. Nagele E1 heeft normaal gesproken per helft toch gauw een handvol kansen en mooie aanvallen. Vandaag was er echter niets van te zien, het leek wel of ze met zijn allen een slaapfeestje hadden gehad. De ruststand was dan ook 2-0 in het voordeel van Ens. Nadat de coach de mannen in de rust een fikse uitbrander had gegeven werd aan de tweede helft begonnen. Als er nog kampioensaspiraties bij de jongens aanwezig zou zijn dan mocht er vandaag niet verloren worden. De eerste 5 minuten na de rust was het van hetzelfde laken en pak. Ens voetbalde en Nagele liep vertwijfeld achteruit. De groenhemden roken bloed en al snel kwamen ze na een prima aanval op 3-0.Iedereen keek elkaar een beetje onnozel aan maar na aanmoedigingen van de kant werden de mouwen toch maar opgestroopt.Het begon na een kwartier in de tweede helft weer een klein beetje op het ingespeelde team van weleer te lijken. Met een beetje geluk kwamen we op 3-1 en niet veel later werd het na goed doorzetten zowaar 3-2. De jongens van Nagele begonnen weer moed te krijgen en begonnen steeds fanatieker te worden. Het was een minuut of 5 voor het einde dat uit een corner drie keer op de keeper geschoten werd voordat hij hem eindelijk doorliet 3-3. De laatste vijf minuten werden steeds spannender omdat Nagele weer achteruit ging lopen, maar door de steeds beter spelende Bram en Rutger bleef de schade beperkt. In de laatste minuut waren we nog dichtbij de overwinning maar de stand bleef 3-3, een terechte uitslag. Ik moet de jongens voor de tweede helft toch een compliment geven, 3-0 achter staan en dan toch nog een puntje uit het vuur weten te slepen is klasse. Ik hoop dat we vandaag geleerd hebben dat je er niet te makkelijk over moet denken, het loopt dan vaak verkeerd af.

Nagele F2 – Olympia 28 F3

Vandaag kwam Olympia (een oude bekende) bij ons op bezoek. Vorig seizoen waren zij de nummer 2 van de na jaars competitie, en die was toen heel spannend op het einde mogen we wel zeggen. Na wat instructies aan de mannen werd er afgetrapten en het spel was begonnen, en het was al snel duidelijk dat we zeer gelijk waardig waren aan elkaar spannend dus! Maar na een paar minuten kwamen wij op voor sprong door Thomas die op zijn wenken bediend werd door Cas en Rick , helaas antwoordde Olympia terug door er 1-1 van te maken. Nagele begon een beetje in te kakken helaas en dat resulteerde dat Olympia uit liep naar 1-3 (balen dus). Maar op het juiste moment kwamen de mannen toch nog op dreef en Thomas prikte er nog 2 in het net waardoor het toch nog 3-3 werd. Olympia probeerde nog wel wat maar dankzij keeper Olec bleef het 3-3.