Jeugdsponsor

Jeugdsponsoren

Het sponsorcollectief jeugdteams heeft betrekking op de tenues van de jeugdteams A-junioren tot en met de F-pupillen) en jassen voor de trainers en leiders van de jeugdteams. V.V. Nagele streeft naar een uniforme team- en verenigingsuitstraling en stelt complete tenues ter beschikking aan haar jeugdleden, en jassen aan haar jeugdtrainers en leiders. Er is geen reclame-uiting op de jeugdtenues. Op jaarbasis is hiervoor € 1.000,- benodigd. Deze tenues en jassen worden betaald uit dit collectief. Minimale bijdrage € 100,- per jaar per deelnemende sponsor en minimale contractduur 5 jaar. De tenues en jassen zullen na 5 jaar worden vervangen.

Wat mag U van ons verwachten:

• Naamsvermelding met mede-sponsoren op een prominente plek op het terrein van V.V. Nagele.
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam op de website van V.V. Nagele.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.

De huidige jeugdsponsor is: klif 18

Het huidige jeugdsponsorcollectief bestaat uit:

Martho Flexwerk www.martho.nl
Custom Media custommedia.nl