Wie zijn wij

V.V. Nagele wil een vereniging zijn waarbij alle leden en potentiële leden zich thuis voelen en waarbij de leden op een sociale, sportieve en plezierige manier, en op een voor ieder lid passend niveau, kunnen voetballen. Kernwoorden binnen onze voetbalvereniging zijn respect, beleving, sportief gedrag en spelplezier. V.V. Nagele wil een gezonde vereniging zijn waarbij de continuïteit op zowel financieel en sportief gebied gewaarborgd is. Binnen het dorp Nagele vervult V.V. Nagele een belangrijke sociale en maatschappelijke functie waardoor de toetreding laagdrempelig moet zijn en een ieder zich op zijn of haar gemak voelt.

VV Nagele is opgericht in 1956. Wij zijn een voetbalvereniging die vindt dat plezier in voetbal en een goede sfeer voorop moet staan. Dit alles gecombineerd met zo goed mogelijke resultaten. In dit kader worden de trainingen voor de jeugd verzorgd door mensen die zelf ook gevoetbald hebben of nog steeds voetballen. Voor verdere informatie over V.V Nagele, surf eens rond op de site of kom de sfeer eens proeven op het sportpark van V.V. Nagele aan de Ploegstraat 2.