Wil je lid worden van onze vereniging? We heten je graag van harte welkom.

Print het aanmeldingsformulier uit en vul je gegevens in. Vervolgens kan je dit opsturen naar:
Ledenadministratie V.V. Nagele
t.a.v. Saskia van der Veeken
Tarwehof 15
8308 BK Nagele

Aanmeldingsformulier

De aanmeldingsformulieren liggen ook in de bestuurskamer. Wil je eerst een paar keer vrijblijvend meetrainen of heb je vragen. Mail dan naar vvnagele@hotmail.com. Voor relevante overige informatie over V.V. Nagele en teamindelingen is het raadzaam het informatieboekje van het huidige seizoen door te nemen (zie downloads).

Wijzigen gegevens of afmelden
Wijzigen je adresgegevens, je mailadres, je bankrekeningnummer etc.? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan de ledenadministratie (vvnagele@hotmail.com). Wil je je afmelden als lid? Dit dient schriftelijk te gebeuren door een afmeldingsformulier te versturen naar de ledenadministratie. (Afmeldingsformulier)