Contributie

Om te kunnen voetballen dien je contributie te betalen. Hiervoor krijg je een hoop terug. Je kan afhankelijk van je leeftijd één of twee keer per week trainen onder begeleiding van bekwame trainers. Gedurende het seizoen speel je elke zaterdag een wedstrijd in competitieverband. Er zijn wedstrijdtenues aanwezig, je kan tijdens trainingen en wedstrijden gebruik maken van de velden en de voetbalmaterialen. Bovendien kan je gebruik maken van de overige faciliteiten van V.V. Nagele (kleedkamers, douches, trainingsveldverlichting, kantine etc.). Daarnaast doe je leuke sociale contacten op.

De contributies worden jaarlijks tijdens de algemene ledenvergadering in november vastgesteld. Ieder lid ontvangt hiervoor een uitnodiging. De contributies worden per kwartaal via automatische incasso geïnd. De huidige contributie bedraagt:

Leeftijd Bedrag Betaalperiode
t/m 9 jaar €24,50 Per kwartaal
10 t/m 13 jaar €27,50 Per kwartaal
14 t/m 17 jaar €30,50 Per kwartaal
18 t/m 19 jaar €36,50 Per kwartaal
Senioren €50,00 Per kwartaal

Daarnaast is er de mogelijkheid mee te doen aan een 35+ competitie op de vrijdagavond. De contributie hiervoor bedraagt € 60,- voor een heel seizoen.

Weinig te besteden? Vraag de MeeDoenbon aan!

Zouden uw kinderen graag willen voetballen bij V.V. Nagele maar is dit lastig omdat u het financieel moeilijk kan veroorloven?
Vraag de MeeDoenbon aan! De Meedoenbon is er namelijk voor mensen met weinig inkomen en inwonende kinderen tussen de 4 en 18 jaar.

Wat is de MeeDoenbon en voor wie?
In de Noordoostpolder vinden we het belangrijk dat iedereeen aan sport kan meedoen. Inwoners met een inkomen tot 110% van het minimuminkomen kunnen een MeeDoenbon aanvragen.
Hiermee kunt u bijvoorbeeld de contributie betalen. U kunt per kind (van 4 t/m 18 jaar) per kalenderjaar een MeeDoenbon krijgen ter waarde van€ 150,-. Meer info hierover is te vinden op www.noordoostpolder.nl/meedoenregeling. V.V. Nagele is één van de deelnemende clubs in de Noordoostpolder die is aangesloten bij de Meedoenregeling van de Gemeente Noordoostpolder waardoor de bon bij ons is in te leveren.

Hoe werkt het?
Aan de balie in het gemeentehuis kunt u het aanvraagformulier invullen of downloaden via bovengenoemde site. Heeft u nog vragen? Bel dan met 0527 633911 of neem contact op met iemand van het bestuur.