Nagele JO13 afgelast

Op het allerlaatste moment is de bekerwedstrijd VHK JO13-1 tegen Nagele JO13-1 afgelast. Waarschijnlijk wordt deze wedstrijd aanstaande dinsdagavond alsnog gespeeld, maar helemaal zeker is dat nog niet.

Geld voor de club

Van het Bureau Verkiezingen van de Gemeente Noordoostpolder kregen wij onderstaand bericht.

Wij maken ons weer op voor de verkiezingen in 2019. Volgend jaar zijn er niet één maar twee verkiezingsdagen. De verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschappen zijn op woensdag 20 maart 2019. Op donderdag 23 mei 2019 zijn de Europese Parlementsverkiezingen. Voor beide dagen zijn wij op zoek naar verenigingsleden die zitting willen nemen op een stembureau of willen helpen met het tellen van de stemmen. We hebben de vraag al via verschillende kanalen uitgezet en krijgen ook al veel aanmeldingen binnen. Om te voorkomen dat u het heeft gemist, vragen wij ook via deze weg of uw verenigingsleden willen helpen. Lees meer…………..

Burenwinst voor Nagele JO19

Nagele JO19-1 sloot de eerste seizoenshelft uitstekend af. Woensdagavond werd in Ens door een sterk spelend Nagele een verdiende 2-6 overwinning behaald.

Actuele standen

De uitslagen van de vandaag gespeelde wedstrijden zijn nagenoeg allemaal al verwerkt in de nieuwe standen. Maar toch zijn nog niet alle uitslagen verwerkt. Zo is de thuisoverwinning van Nagele JO13-1 nog niet verwerkt. Klik hier voor de meest actuele standen.

Uitslagen senioren

Het wil maar niet lukken bij Nagele 1. De tegengoals vallen relatief makkelijk en scoren blijft een probleem. Zo ook vandaag. Nagele kwam, evenals de laatste weken wel vaker het geval is, op voorsprong, maar lang mocht dat niet duren want uiteindelijk bleven de 3 punten in Bolsward. Nagele verloor met 5-1. 
Het is voor Nagele 2 eeuwig zonder dat de winterstop aanbreekt want na een moeilijke competitiestart lijkt Nagele echt op stoom te komen. Vandaag werd SVM aan de zegekar gebonden. Uitslag 3-0.

Uitslagen jeugd

De jongste jeugd trof het vanmorgen niet. Juist toen zij speelden kwam het water met bakken uit de hemel. Maar gespeeld werd er wel. Nagele JO9-1 speelde tegen Tollebeek JO9-2 en won vrij eenvoudig met 10-1. Nagele JO11-1 speelde thuis tegen Tollebeek en verloor met 1-7. Nagele JO13-1 kwam thuis tegen NOK/Bakhuizen op achterstand, maar aan het eind van de wedstrijd stond er wel een 5-3 overwinning op het scorebord. Nagele JO19-1 won na een weergaloze eerste helft en een wel zeer matige 2e helft met 8-1 van RKO.

Voetbal gaat door

De velden zijn vanmorgen weer gekeurd en goed gekeurd. Er wordt dus vandaag in Nagele gewoon gevoetbald.

Velden gekeurd

Zojuist heeft er een eerste keuring van de velden plaats gevonden. Als er vanaf nu tot morgenochtend niet meer regen gaat vallen, kan er in Nagele gewoon gespeeld worden. Morgenochtend rond een uur of 8 worden de velden nogmaals gekeurd. Zodra het resultaat van deze keuring bekend is, vermelden we dat meteen op de site. 
Let op: Wel zal morgen de volgende veldindeling aangehouden moeten worden. Nagele JO9 en JO13 spelen op het hoofdveld. Nagele JO11, JO19 en Nagele 2 spelen op het 2e veld. 

Sparplaatjes

De ruilmiddag was een groot succes, mede door jullie inzet was het gezellig en konden veel mensen hun boek vol ruilen. Tot volgende week zaterdag (15-12) is het nog mogelijk om in de winkel plaatjes te ruilen zodat ook de laatste spaarders hun boek vol kunnen krijgen. Tevens is het mogelijk om posters te bestellen van de plaatjes.

Posters kunnen worden geleverd in 2 formaten:
42 x 59,5 cm: €10,- per stuk
31 x 44 cm: €5,- per stuk

Jullie kunnen zo’n poster bestellen tot en met volgende week zaterdag, deze kunnen in de weken daarna worden opgehaald in de winkel Een poster is alleen te bestellen in de winkel met betaling vooraf.

Met vriendelijke groet,
Auke van Slooten