Speelschema

Uiteraard worden alle wedstrijden weer opgenomen in het speelschema. De eerste wedstrijden staan er inmiddels in.

Nog heel even

Uiteraard heeft de wedstrijdsecretaris ook recht op vakantie. Maar goed nieuws, de wedstrijdsecretaris is inmiddels weer terug. Het bekerprogramma voor alle teams van Nagele is bijna gereed, terwijl ook het competitieschema er aan zit te komen. Zodra deze binnen zijn publiceren we deze uiteraard meteen op de site.

10 Dorpentoernooi 25-8

Het is bijna weer zover, 25 augustus zal het 10 dorpentoernooi weer plaats vinden.Omdat bij Tollebeek het 2e veld wordt gerenoveerd, kan hier nog niet op gespeeld worden. Tollebeek had daarom besloten om de helft van de poulewedstrijden in Nagele te voetballen. Maar door de aanhoudende droogte van de laatste tijd heeft de gemeente besloten dat er voorlopig niet op natuurgras gevoetbald mag worden. Daarom hebben we in overleg met Nagele besloten om niet in Nagele te spelen maar in Ens, omdat hier ook een kunstgrasveld aanwezig is. Hierdoor veranderd er wel wat in het speelschema. Poule B en C zijn geruild met elkaar zodat Ens nu op eigen veld kan spelen, maar de indeling is gelijk gebleven.

Er zijn in totaal 4 poules. Nagele is samen met Creil en Bant ingedeeld in poule B.Poule A en B spelen in Tollebeek, poule C en D in Ens. Voor het volledige speelschema van het 10-dorpentoernooi klik hier en voor het wedstrijdreglement klik hier.

Eerste wedstrijd

De seizoensstart is dit jaar uitermate lastig omdat we nog niet van onze eigen velden gebruik kunnen maken. Voor de training en de wedstrijden zal er de eerste weken uitgeweken moeten worden naar onze buurtdorpen. Het staat vast dat Nagele 1 en JO19-1 (A-junioren) de komende weken nog in Tollebeek trainen op de maandagavond en de dinsdagavond. Waar op de donderdagavond getraind gaat worden, staat op dit moment nog niet vast. Komende zaterdag speelt Nagele 1 haar eerste oefenwedstrijd. Zoals het er nu naar uitziet wordt er gespeeld in Tollebeek tegen VWC. Deze wedstrijd begint om 12:00 uur. Mocht de locatie of het aanvangstijdstip wijzigen, dan laten we dat meteen weten. Hou de website dus goed in de gaten.

1e Training selectie

Aankomende zaterdag traint de selectie van de V.V. Nagele voor de eerste keer. Omdat we niet op onze eigen velden mogen, wordt er uitgeweken naar Tollebeek. Nagele heeft voor de eerste training in Tollebeek de beschikking over een half veld. Er wordt getraind van 10:30 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 15:00 uur. Het omkleden en douchen vindt in Nagele plaats en tussen 12:00 uur en 13:30 uur kan er van een goed verzorgde lunch worden genoten, eveneens in Nagele.

Training jeugd

Zoals het er nu naar uitziet begint in de week van maandag 27 augustus de training van alle jeugd weer. Omdat we in verband met de droogte nog niet op de velden mogen, is het nog niet bekend waar en wanneer er precies getraind kan gaan worden. Zodra daar meer van bekend is zullen wij dat meteen op de site vermelden.

DROOGTE !!!

De Gemeente Noordoostpolder heeft besloten dat erop de natuursportvelden in Nagele tot nader bericht niet gespeeld en getraind mag worden. Dit om de grasmat, die tot op heden wekelijks beregend wordt, niet kapot het najaar in te laten gaan. Ons is verzocht in overleg met omringende dorpen in bezit van kunstgrasvelden tot een oplossing te komen om toch de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hoogst waarschijnlijk de start van het nieuwe seizoen plaats te kunnen laten vinden. Die gesprekken lopen, mochten wij daar meer informatie over hebben communiceren wij dat zo snel mogelijk naar buiten. Hou de website in de gaten.

Ook wij vinden het erg spijtig dat we wellicht een aantal trainingen en wedstrijden bij andere dorpen gaan afleggen. Het is overmacht, het weer laat zich niet sturen.

Met vriendelijke groeten,

Thomas Keur
Voorzitter VV Nagele

Indeling beker Nagele 1

Hoewel de meeste voetbalverenigingen nog in de zomerstand staan, komt het seizoen 2018/2019 er met rasse schreden aan. Inmiddels zijn de meeste competitie-indelingen en bekerindelingen bekend. Deze zullen in de loop van de week op de site geplaatst worden. Hierbij geven we alvast de beker-indeling voor Nagele 1.

Groep 2-15
DWP 1 
Ens 1 
Flevo Boys 2 
Nagele 1 

 

Competitieindeling

Evenals het afgelopen seizoen speelt Nagele ook in het seizoen 2018/2019 weer in de 4e klasse A van het District Noord. Al met al kent de indeling niet veel verrassingen. Het zijn allemaal ploegen die Nagele in voorgaande jaren in competitieverband al eens getroffen heeft. De indeling ziet er als volgt uit:

4e klasse A Noord
Bolsward 1
Creil 1
Delfstrahuizen 1
Makkum 1
Nagele 1
QVC 1
Sleat 1
SWZ Boso Sneek 1
Tollebeek 1
TOP’63 1
VHK 1
Waterpoort Boys 1

Thomas Keur

In de Algemene Ledenvergadering van november 2017 heeft Rens Koene na 6 jaar voorzitterschap zijn functie neergelegd. Vanaf juli 2018 mag ik, Thomas Keur, de functie van voorzitter vervullen binnen het bestuur van VV Nagele. Via deze weg wil ik Rens graag nogmaals bedanken voor zijn inzet voor onze mooie vereniging.

Zelf ben ik al 35 jaar lid van VV Nagele. Begonnen in de f’jes en tegenwoordig speel ik bij het 35+ team. Persoonlijk heb ik het altijd als zeer prettig ervaren om lid te zijn van een vereniging en deel uit te maken van een team. Samen strijden, winnen en zeker ook verliezen. Zowel op het veld als buiten het veld.

Instromen in een bestuur wat een seizoen aan het afsluiten is en ook alweer druk bezig is met de voorbereidingen voor volgend seizoen is mooi om mee te maken. Je ontdekt meteen wat er allemaal komt kijken om een vereniging draaiende te houden.

Mijn wens als voorzitter is om de voetbalvereniging het middelpunt te maken waar sport en gezelligheid samenkomen. Niet alleen voor leden, maar voor alle Nagelezen. Mocht je hier ook een idee voor hebben wat bijdraagt aan deze doelstelling, laat het ons weten, alles is bespreekbaar. Hiermee willen we de  vereniging aantrekkelijk houden zodat we nieuwe leden mogen begroeten en bestaande leden aan ons gebonden houden.

Voetbaltechnisch willen we in alle geledingen van de vereniging een extra inspanning doen, van jong tot oud. Proberen het beste uit spelers/speelsters te halen.

Natuurlijk kan een vereniging niet zonder vrijwilligers die het mogelijk maken om een vereniging draaiende te houden. We hebben al veel vrijwilligers waar we heel erg blij mee zijn. Mocht je ook als vrijwilliger bij willen dragen aan een mooie vereniging laat het ons weten.

Met elkaar, voor elkaar.

Ik hoop u te treffen op de VV,

Thomas Keur

Voorzitter V.V. Nagele