Standen

Hoewel er in de diverse competities slechts een enkele wedstrijd gespeeld werd, hebben we de standen toch geactualiseerd. Klik hier voor de meeste actuele standen van de diverse teams.

Bekerwedstrijden jeugd

Nagele heeft nog 2 jeugdteams in het bekertoernooi zitten. Beide teams speelde gisteren voor de beker een thuiswedstrijd. Nagele JO13-1 speelde tegen Urk JO13-6. Nagele kwam voor rust met 1-0 achter, ging met een 1-1- stand de rust in en sloot de wedstrijd af met een 3-1 overwinning. Nagele JO19 speelde thuis tegen Ens en won eveneens, maar dat ging zeker niet vanzelf. Het werd een zeer moeizame en uiteindelijk toch wel zwaar bevochten overwinning.  Eindstand 4-2. Beide teams van Nagele zijn dus een ronde verder.

Herfstvakantie

Ter info. In de herfstvakantie gaan alle trainingen gewoon door. Er wordt dus wel getraind.

Speelschema najaar

Het speelschema voor het gehele najaar is bijgewerkt, inclusief de nieuwe competitie-indeling van Nagele JO13-1.

Standen

De standen tot en met het afgelopen weekend zijn weer bijgewerkt.

Verlies Nagele 1 en 2

Nagele 1 verloor na een 2-0 achterstand bij rust met 6-1 van Tollebeek. Ook Nagele 2 verloor. Op eigen veld werd met 2-3 verloren van Wolvega 3.

Jeugduitslagen

Nagele JO9-1 speelde uit bij Bant. In deze wedstrijd vielen 8 treffers, keurig verdeeld over beide teams. Eindstand 4-4.  Nagele JO11-1 dacht het thuis tegen het lager geplaatste VWC wel even te winnen, maar dat pakte anders uit. VWC mocht met een 6-2 overwinning huiswaarts keren. Nagele JO13-1 is sinds afgelopen week een klasse hoger ingedeeld. Vanmorgen moest er thuis gespeeld worden tegen het in deze nieuwe klasse nog ongeslagen De Walde. Na vandaag heeft De Walde nu 1 nederlaag te pakken, want Nagele won knap met 3-1, na een 1-1 ruststand. Nagele JO15-1 wacht nog steeds op haar eerste competitiepunten. Vandaag bleek de combinatie Creil/Bant te sterk. Nagele verloor met 6-2. Nagele JO19 blijft het goed doen. Nagele behield haar ongeslagen status door na een heel matige eerste helft, ruststand 2-2, de tegenstander na rust met goed voetbal van de mat te spelen. Eindstand 7-3.

Loodzware opgave

Nagele 1 staat morgen voor een loodzware opgave. Trainer Evert Tromp moet met een niet op oorlogssterkte zijnde selectie de strijd aanbinden met een goed op dreef zijnde Tollebeek. Maar daar Tollebeek een buurtdorp is en het dus een heuse polderderby betreft, kan het maar zo zijn dat Nagele morgen toch het beste in zichzelf naar boven haalt en 1 of zelfs misschien wel 3 punten mee terug neemt naar Nagele. De wedstrijd in Tollebeek begint om 15:00 uur.