Update standen

Hoewel nog niet alle uitslagen van de gisteren gespeelde wedstrijden verwerkt zijn, zo is de 8-1 overwinning van Nagele tegen Ens/Kraggenburg nog niet in de stand opgenomen, hebben we de standen toch alvast geactualiseerd.

Resterende uitslagen 18 mei

Nagele 1 speelde in en tegen Delfstrahuizen en moest met een 3-1 nederlaag huiswaarts keren.
Nagele 2 deed het beter. In Nagele werd gewonnen van Bant 2 met 3-2.
Nagele JO13-1 deed het weer uitstekend. In Staphorst werd Staphorst JO13-2 met 8-0 verslagen.
Ook Nagele JO11-1 won. In Meppel werd gewonnen van Alcides met 5-6.
En ook Nagele JO10-1 won. Joure JO10-5 werd met en 10-5 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Kampioenen

Kampioenen

Het was vandaag een gedenkwaardige dag. Nagele grossiert de laatste jaren niet in kampioenen, maar vandaag hadden we er meteen 2. Nagele JO15-1 werd kampioen door haar laatste wedstrijd in Nijeveen met 6-1 te winnen. Nagele JO19-1 werd kampioen op eigen veld. Ens/Kraggenburg werd kansloos gelaten, eindstand 8-1. Dat het kampioenschap van beide teams gevierd is, of liever gezegd wordt, dat spreekt voor zich.

35+ wint en verliest

Nagele JO35+ kwam vrijdagavond 2 keer binnen de lijnen. Er werd met ruime cijfers gewonnen van Tollebeek, 6-0 en er werd net verloren van Emmeloord, 3-2.

Kampioenen ?

Morgen moet het dan gebeuren. Zowel Nagele JO19-1 als Nagele JO15-1 kunnen kampioen worden.

Nagele JO15-1 speelt uit in Nijeveen tegen hekkensluiter SVN’69 JO15-2. Bij winst is Nagele kampioen. Gezien de ranglijst en het vertrouwen dat het team de laatste tijd uitstraalt, mag dat geen probleem zijn.

Ook Nagele JO19-1 staat er erg goed voor. Vorig week al had dit team kampioen kunnen worden, maar tegenstander Tollebeek wist Nagele op een gelijkspel te houden. Alleen concurrent Tollebeek kan Nagele nu nog achterhalen. Als Nagele morgen thuis (aanvang 10:30 uur) wint van Ens/Kraggenburg is Nagele zeker kampioen. Als Nagele morgen gelijk speelt of verliest, dan moet Nagele waarschijnlijk tot donderdagavond wachten, er vanuit gaande dat Tollebeek geen punten laat liggen. Mocht het zover komen, dan heeft Nagele donderdagavond thuis tegen Tollebeek aan een gelijkspel genoeg. Maar we gaan uit er vanuit dat het kampioenschap morgen een feit is.

Wil je weten wat de actuele standen zijn, klik dan hier.

Speelschema

Het speelschema is bijgewerkt tot en met het eind van het seizoen. Let op. Volgende week staan er midweekse thuiswedstrijden op het programma voor Nagele JO11-1 en JO19-1. Voor zaterdag 25 mei zijn er ook een aantal wijzigingen. Zo speelt Nagele 1 om 15:00 uur i.p.v. 14:30 en speelt Nagele 2 al om 12:00 uur. Alle jeugdteams doen volgende week zaterdag mee aan het 10-dorpentoernooi.

25 mei 10-dorpentoernooi jeugd

Hallo allemaal,

Op zaterdag 25 mei worden op diverse plekken in de polder weer de 10-dorpentoernooien gehouden worden voor de jeugdteams. Het jaarlijkse terugkerende evenement geldt als afsluiting van het voetbalseizoen.

Nagele organiseert dit jaar het JO15 toernooi.

Het totale overzicht ziet er als volgt uit:
JO7 – speelt bij SJO Ens-Kraggenburg
JO9 – speelt bij SJO Ens-Kraggenburg
JO11 – speelt in Creil
JO13 – speelt bij SVM in Marknesse
JO15 – speelt thuis in Nagele
JO19 – speelt bij SVM in Marknesse
M.u.v. de wedstrijd voor de JO19, worden alle wedstrijden s’ochtends gespeeld. Komt u ook uw team aanmoedigen? Tot 25 mei op de velden!

Groeten van Jeugdcommissie VV Nagele

35+ wint en verliest

Nagele 35+ speelde vrijdag een 2-tal wedstrijden. Tegen Tonego werd er overtuigend gewonnen, maar tegen het nog jonge 35+ team van Veno kwam Nagele duidelijk tekort. Er werd met 3-0 verloren.