Nagele 1- Tollebeek 1

Jacco Vessies had zich het resultaat bij zijn laatste competitiewedstrijd op de velden van de V.V. Nagele anders voorgesteld. Tegenstander van vandaag was Tollebeek, en Tollebeek, o ja, daar had hij nog goede herinneringen aan. Lees meer………………

 

Jacco Vessies stopt bij Nagele

Jacco Vessies

Hij woonde al een paar jaar in Zeewolde, maar speelde toch nog altijd voor Nagele. Daar komt nu verandering in.  Aanstaande zaterdag speelt Jacco zijn laatste competitiewedstrijd voor de V.V. Nagele. Al vanaf 2002 speelt hij in het eerste elftal van de V.V. Nagele en mistte weinig wedstrijden. Alleen een beenbreuk heeft hem een langere periode aan de kant gehouden. Misschien dat Jacco Nagele gaat missen, maar een ding is zeker, Nagele mist Jacco veel meer. 

De uitslagen van 19 mei

Het was een matige dat voor Nagele qua uitslagen. Nagele JO11-2 speelde gelijk tegen Flevo Boys JO11-9 met 4-4. Nagele JO11-1 verloor van Flevo Boys JO11-5 met 9-0. Nagele JO13-1 won van de combinatie EBC/Delfstrahuizen met 4-2. Nagele JO15-1 verloor van Espel met 0-9. Nagele JO19-1 won van Wolvega JO19-2 met 1-5. De dames verloren van Tonego met 0-9 en Nagele 1 verloor op eigen veld van Tollebeek met 0-5. 

Verloren maar toch geslaagd

De selecties van Tollebeek en Nagele met hun eigen pupillen

Nagele speelde haar laatste thuiswedstrijd voor de competitie tegen buur Tollebeek. De verhoudingen tussen Tollebeek en Nagele zijn altijd erg goed geweest waardoor Nagele besloten had om vandaag wat extra’s te doen.De activiteitencommissie had geregeld dat zowel Tollebeek als Nagele met hun eigen pupillen het veld op kwamen en na afloop van de wedstrijd was er een gezellige afsluiting met muziek van de Amsterdamse zanger Peter Ruzette met daarbij natuurlijk een “enkel” drankje en een “enkel” hapje (o.a. 500 kippenpootjes).  Dat liet iedereen zich goed smaken. Hoewel de resultaten vandaag voor Nagele iewat mager waren, zowel de dames als Nagele 1 verloren ruimschoots, vergoedde de gezelligheid natijd veel. Tollebeek liet zich het zoet der overwinningen uiteraard goed en lang smaken.  

Uitslagen

De eerste uitslagen van zaterdag 19 mei zijn binnen. Ook zijn er nog wat nagekomen uitslagen van afgelopen week.

19 Mei Super Saturday

Voor Nagele 1 staan er nog twee thuiswedstrijden op het programma in de competitie. Aanstaande zaterdag tegen Creil en zaterdag 19 mei staat de laatste thuiswedstrijd op het programma: DE derby Nagele 1 – Tollebeek 1! Voorafgaande aan deze wedstrijd speelt het combinatieteam Tollebeek/Nagele Dames 1 tegen Tonego Dames 1.

Graag willen we deze dag nog wat extra opleuken met live muziek na afloop en een hapje (o.a. kippenpoten) en een drankje. Dus zet deze dag in de agenda en kom op 19 mei Dames 1 en Nagele 1 aanmoedigen en/of geniet van live muziek na afloop. Neem partner, kinderen en vrienden en vriendinnen gerust mee! Een ieder is welkom.

Hopelijk tot de 19e!
Sportieve groet,
Bestuur en Activiteitencommissie V.V. Nagele

Last minute wijzigingen

Op het laatste moment zijn er toch nog een paar wijzigingen. De wedstrijden van zowel Nagele 2 als Nagele JO17-1 voor morgen zijn afgelast terwijl de aanvangstijd van Nagele JO11-1 vervroegd is naar 8:45 uur. Tevens zijn er een aantal nieuwe wedstrijden ingepland voor de komende week. Klik hier voor het meest actuele speelschema.

Standen

De standen zijn bijgewerkt tot en met de dit weekend gespeelde wedstrijden. Van alle teams van Nagele is alleen  Nagele JO13-1 nog in de race om het kampioenschap. Het kampioenschap gaat hier tussen Nagele, Tollebeek en Veno terwijl ook Urk JO13-5 nog niet helemaal is uitgeschakeld.

Nagele 1 verslagen

Nagele 1 verloor vandaag in Wolvega kansloos van de huidige nummer 2 van de competitie, Wolvega. Lees hier het verslag van deze wedstrijd.

Resterende uitslagen

Nagele 2 won thuis van Tollebeek 3 met 4-1. Nagele JO17-1 verloor thuis van LSC1890 met 2-3. De dames verloren bij Flevo Boys met 3-1 en Nagele 1 verloor uit bij Wolvega met maar liefst 7-1.