JO19-1 doet verslag

Nagele doet verslag van haar eerste competitiewedstrijd, een 5-3 overwinning.

Elftalfoto Selectie V.V. Nagele

Gelijk met het tekenen van het tekenen van het nieuwe sponsorcontract met hoofdsponsor Waterman Onions werd een nieuw foto van de selectie gemaakt. 

Bovenste rij vlnr: sponsor Erik Waterman, Gerco Koffeman, Koen Westervoorde, Bob Molenaar, Rudo de bruin, Jasper Boekee, Jeroen van der Vijgh, Laurens Bloo, Jos Withaar, Remon Kappers, Emiel Krops, Ad Withaar (leider), Jan Peter de Jong (grensrechter). Onderste rij vlnr: Elian Krops (verzorgster), Sander Koene, Anton Arts, Jacco Vessies, Hans van de Klundert (leider), Jos van de Vlekkert, Bennie Vissers (trainer), Gert Jan Hulsman, Joris Steenkamer, Rick Bloo en Bart Prins.

Waterman Onions tekent nieuw contract

Erik Waterman ondertekent het nieuwe sponsorcontract onder het toeziend oog van Rens Koene, voorzitter van V.V. Nagele

Afgelopen zaterdag, voorafgaande aan de thuiswedstrijd tegen Sleat, is het nieuwe hoofdsponsorcontract getekend. Ook de komende twee seizoenen zal Waterman Onions B.V. hoofdsponsor zijn van V.V. Nagele en op de shirts van Nagele 1 prijken. Eind vorig seizoen wisten we al te melden dat Waterman Onions het 3-jarige contract, dat einde seizoen 2016/2017 afliep, met nog eens twee jaar zou verlengen. Vandaag tekende Erik Waterman het vernieuwde contract. Tevens werd er een nieuwe teamfoto gemaakt.   

Voor onze vereniging zijn sponsoren enorm belangrijk en wij willen Waterman Onions, en dan met name de broers, en tevens eigenaren, Erik en Wim Waterman, van harte bedanken voor hun ondersteuning en het continueren van de samenwerking!

Goede start Nagele 1

Na een rommelige eerste helft waarin Nagele niet de betere ploeg was, stond er bij rust wel een 2-0 voorsprong op het bord door doelpunten van Koen Westervoorde en Joris Steenkamer. Na rust speelde Nagele vele male beter en had de score veel verder uitgebreid kunnen worden. Nagele verzuimde echter om de haar geboden kansen te benutten. Toen Sleat een kwartier voor afloop de achterstand terug wist te brengen tot 2-1 werd het zowaar nog even spannend, maar Nagele wist de overwinning uiteindelijk wel over de streep te trekken. Een mooie start van de nieuwe competitie.

Verlies Nagele 2

Nagele 2 is de competitie slecht begonnen. Nagele speelde in Hasselt tegen Olympia 28. Vandaag maakte 1 doelpunt het verschil. Dit doelpunt werd gemaakt door Olympia. Nagele verloor met 1-0.

Eerste uitslagen

De eerste uitslagen van het seizoen 2017/2018 zijn bekend. 
Nagele JO19-1 speelde thuis tegen Olde Veste/Steenwijk JO19-2 en won met 5-3.
Nagele JO17-1 verloor thuis met 1-2 van Veno.
Nagele JO13-1 had het makkelijk bij EBC/Delfstrahuizen en won met 0-13.
Nagele JO11-1 won bij Flevo Boys van Flevo Boys JO11-7 met 1-4. 
Ook Nagele JO11-2 won. Er werd gewonnen van Emmeloord JO11-5.
Klik hier voor alle uitslagen.

Speelschema najaar

Het volledige speelschema van het najaar is inmiddels definitief. Wij hopen dit speelschema in de loop van de volgende week volledig op de site geplaatst te hebben.

Ook JO11-1 verliest

De doordeweekse inhaalwedstrijden zijn voor de jeugdteams van Nagele deze week niet erg succesvol verlopen. Nagele JO11-1 kwam tegen VHK duidelijk tekort. Er werd met 11-2 verloren.