Webmasters stoppen

Aan het einde van vorig seizoen hebben Frank Bloo en Harrie Bloo aangegeven te gaan stoppen met het beheren en bijhouden van de website van V.V. Nagele. Zij hebben de website nu een kleine 10 jaar beheerd en actueel gehouden.

Frank is inmiddels student af en houdt zich niet meer actief bezig met het bouwen van websites. Frank is degene die altijd de technische kant van de website  heeft verzorgd en de website voor ons heeft opgebouwd. Ook heeft hij het Narrowcasting systeem in de kantine ontwikkeld. Harrie hield zich bezig met het plaatsen van alle artikelen, foto’s, uitslagen e.d. om de website actueel te houden.  

Uiteraard vinden we het jammer dat Frank en Harrie hiermee stoppen maar na 10 jaar zeker begrijpelijk. Iedereen was en is altijd zeer content over de website en de actualiteit. Een echt uithangbord voor de vereniging. 

We willen Frank en Harrie dan ook enorm bedanken voor de afgelopen jaren. Op het moment zijn we bezig om te kijken hoe dit in te gaan vullen en wat de opties zijn.

Heeft u een bericht, foto’s, verslag of nieuws voor de website dan kunt u deze gewoon blijven mailen naar [email protected] Of bijvoorbeeld een foto sturen via whatsapp naar iemand van het bestuur. Wij zorgen er dan voor dat deze worden geplaatst en proberen de site actueel te houden.

Bestuur V.V. Nagele