Voorbereiding Nagele 1

Voor de spelers van Nagele 1 zit de zomerstop er weer bijna op. Op zaterdag 10 augustus staat namelijk de eerste training gepland. In vergelijking met vorig jaar is er het één en ander veranderd.

Mutaties

Allereerst is het talentvolle JO19 team van vorig jaar doorgeschoven naar de selectie, wat betekent dat het 1e elftal dit jaar ruimer in haar spelers zit. Daarnaast zijn er een aantal spelers gestopt, maar kunnen we ook een tweetal nieuwe spelers verwelkomen. Bart Prins is vertrokken naar WVF in zijn woonplaats Zwolle en ook Rudo de Bruin is gestopt. Gert Jan Hulsman en Jos vd Vlekkert hebben besloten een treetje lager te gaan spelen in Nagele 3.

Nieuw bij Nagele zijn Redmer Miedema (20 jaar) en Pim Withaar (23 jaar).  Keeper Redmer Miedema komt over van CVVO in Lemmer en gaat Jos vd Vlekkert opvolgen onder de lat van Nagele 1. Pim Withaar gaat in navolging van zijn broers ook het Nagele 1 shirt dragen. Vorig jaar zat hij voor studie in het buitenland. De jaren daarvoor heeft hij gespeeld bij Flevo Boys waar hij in het seizoen 17/18 deel uitmaakte van de 1e selectie van Flevo Boys.

Het betekent dat er volgend jaar een jong Nagele 1 zal staan, waar Emiel Krops en Rick Bloo met hun 26 jaar de oudste spelers zijn.

Trainer is net als vorig jaar Evert Tromp. Wel zijn er twee nieuwe leiders: Harrie Bloo en Stef Prins. Zij nemen het stokje over van Hans vd Klundert.

Na de degradatie van vorig jaar komt Nagele 1 dit jaar uit in de 5e klasse A Noord.

Programma

Op zaterdag 10 augustus is de eerste training. Globaal ziet het programma er verder, los van de trainingen, als volgt uit:

10-8       1e training

17-8       Oefenwedstrijd

20-8       Wilsum 1 – Nagele 1 (oefen)

24-8       Tiendorpentoernooi in Tollebeek

31-8       Urk 2- Nagele 1 (beker)

3-9         Espel 1 – Nagele 1 (oefen)

7-9         Nagele 1 – TOP ’63 1 (beker)

14-9       Oudehaske 1 – Nagele 1 (beker)

21-9       Start competitie (tegenstander nog niet bekend)