Uitslagen jeugd

Nagele JO10-1 speelde in Sintjansklooster tegen VHK. Het werd een doelpuntrijke wedstrijd met een 5-5 eindstand.
Nagele JO13-1 speelde op Urk tegen Urk JO13-4 en ging zonder punten huiswaarts. Er werd met 3-2 verloren.
Nagele JO15-1 verging het beter. In Nagele kwam Flevo Boys er niet aan te pas. Nagele won ruim: 7-1.
Nagele JO19-1 is hard op weg naar het kampioenschap. Tegen Flevo Boys JO19-2, waar in Nagele in de eerste competitiewedstrijd nog met maar liefst 4-0 van werd verloren, had Nagele al bij rust met fraai voetbal de punten binnen. Ruststand 5-0. Vreemd genoeg kwam Nagele na rust toch nog even in de problemen want Flevo Boys wist 3 keer achter elkaar te scoren, maar Nagele hervond zich net op de tijd en ging uiteindelijk toch met een ruime overwinning van het veld: 6-3 winst.