Jeugd V.V. Nagele

Nagele JO19-01 leed vanmorgen een pijnlijke nederlaag tegen Flevo Boys JO19-2. Flevo Boys speelde veel rustiger dan Nagele en zeker vele malen effectiever. Nagele kreeg meer kansen dan Flevo Boys, maar wist niet 1 keer te scoren terwijl Flevo Boys maar liefst 4 keer wist te scoren. Een volkomen verdiende overwinning voor Flevo Boys, maar gek genoeg uiteindelijk toch wel een onnodige nederlaag voor Nagele. JO15-1 deed het beter. Flevo Boys JO15-4 werd met 2-6 verslagen. Nagele JO13-1 maakte er tegen Urk een spannende pot van. De doelpunten en de punten werden eerlijk verdeeld. Eindstand 3-3. Nagele JO11-1 speelde thuis een leuke wedstrijd tegen Vitesse JO11-1, maar verloor wel: 3-5. Nagele JO10-1 speelde in Sint Jansklooster. Tegen een door het leeftijdsverschil fysieke vele malen sterker VHK, kwam Nagele duidelijk tekort. Er werd dan ook ruim verloren. Eindstand niet bekend. Nagele JO7-1 speelde voor de eerste keer. Er werd en toernooi gespeeld bij Sportclub Emmeloord. Meer is hier op dit moment niet over bekend.