Onnodig verlies Nagele 1

Als Nagele al de eerste wedstrijd van dit seizoen had kunnen winnen, was dat vandaag wel. Tegen VHK speelde Nagele zeker geen slechte partij en kwam al vrij snel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Remon Kappers. Hoewel VHK in de eerste helft zeker nog kansen kreeg om te scoren, waren de betere kansen zeker voor Nagele. Een 0-2 of zelfs een 0-3 voorsprong was zeker mogelijk geweest. Het bleef echter 0-1. In de 2e helft van deze wedstrijd, een wedstrijd waarin de dwars over het veld staande storm een belangrijke rol speelde, kwam VHK zeer gelukkig langszij. Een hoge bal richting het doel van Nagele werd gedragen door de wind en verdween buiten bereik van keeper Jos van de Vlekkert zomaar in de bovenhoek: 1-1. De wedstrijd leek in een 1-1 stand te eindigen, maar in een rommelige slotfase kreeg VHK nog een vrije trap te nemen. Bij de 2e paal mocht een van de aanvallers van VHK vrij inkoppen. Eindstand 2-1 in het voordeel van VHK,een zure nederlaag voor een zich kranig werend Nagele.