Save the zaalvoetbaldate

Zaalvoetbal in de Winterstop en Jaarafsluiting

Beste Jeugdspelers van Nagele, ouders en andere geïnteresseerden,

Het is al bijna weer winterstop. Geen tijd om bij de pakken neer te gaan zitten. Daarom is er voor jullie in de winterstop weer volop zaalvoetbal ingepland!  Zaalvoetbal in Creil is er op de vrijdagavonden op 14, 21 december en 11, 18, 25 januari en 1 februari voor de JO13 en JO15. In Creil wordt er gespeeld tegen de jeugd uit Tollebeek, Espel, Rutten, Bant en Creil.

Zaalvoetbal op de zaterdagen is er op 22, 29 december en 5, 12, 26 januari voor de JO8, JO9 en JO11. Ook zij spelen tegen jeugdteams uit Tollebeek, Espel, Rutten, Bant en Creil.

Voor de JO19 is er op 19 januari een toernooidag op kunstgras. Is het op de 19e geen voetbalweer dan is hiervoor 26 januari gereserveerd. Dit zal in Creil of Tollebeek gehouden worden.

Maar dit is nog niet alles – Voor de jeugd t/m de JO15 worden er nog extra trainingen in het MFC gepland zodat de conditie op peil blijft. De schema’s voor wat betreft wie wanneer en waar verwacht wordt, volgen zo snel mogelijk.

Daarnaast gaan we met de Jeugd, zoals ieder jaar, op 28 december voetballen in de zaal in Ens!!! Zorg dat je erbij bent. Je krijgt hierover binnenkort bericht via je leider.

Zaalvoetbal is niet alleen voor de voetballers maar uiteraard ook voor ouders en andere geïnteresseerden! Kom daarom onze Jeugd aanmoedigen bij het zaalvoetbal in Creil, in de zaal op 28 december in Ens en op 19 januari in Creil of Tollebeek!!!  We rekenen op jullie.

Met vriendelijke groeten,
Jeugdcommissie VV Nagele